MediaWatch

DR om Lindvig-fyring: Derfor fritstiller vi

Når man vælger at hjemsende en fyret medarbejder, er det enten af hensyn til medarbejderen eller afdelingen, siger direktør for DR Danmark i sagen om Niels Lindvig. Læs DR's svar til sagen her.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

P1 Orienterings og DR Danmarks medarbejdere valgte i går at nedlægge arbejdet, fordi journalist Niels Lindvig har fået sin endelige fyreseddel og et forbud mod at arbejde i sin tolv måneder lange opsigelsesperiode.

Over en bred kam undrer medarbejderne sig over, hvorfor DR ikke tager imod Niels Lindvigs arbejdskraft, når han vælger at stille den til rådighed i sin opsigelsesperiode - når DR's officielle begrundelsen for fyringerne er DR's økonomi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs