MediaWatch

Lindvig: Ledelsen var trætte af at høre om mig

Ledelsen vil ikke kalde det en bortvisning, men det er reelt, hvad der er sket, siger journalist på P1's Orientering, Niels Lindvig, der fik den ventede fyreseddel fra DR i dag.

Niels Lindvig

Niels Lindvigs fyring fra Orientering på P1 blev ledsaget af et ”adgangs- og arbejdsforbud” fra DR, hvor han fremover ikke må vise sig uden ledelsens tilladelse, fortæller han til MediaWatch. Selv opfatter han det som en regulær bortvisning, selvom ledelsen ikke siger det lige ud.

Siden DR i sidste måned rullede den spare og økonomiplan ud, der i alt sparer og flytter 161 mio. kr., der kostede Niels Lindvig et fyringsvarsel, har den mangeårige journalist på Orientering under stor mediebevågenhed fortsat med at arbejde. I dag lukkede ledelsen så endeligt ned for Niels Lindvigs arbejde. Han stiller sig undrende overfor DR-ledelsens beslutning og kalder hele forløbet omkring sin fyring for klodset. Da MediaWatch fik fat i ham, havde han endnu ikke forladt DR Byen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs