MediaWatch

Lindvig: Ledelsen var trætte af at høre om mig

Ledelsen vil ikke kalde det en bortvisning, men det er reelt, hvad der er sket, siger journalist på P1's Orientering, Niels Lindvig, der fik den ventede fyreseddel fra DR i dag.

Niels Lindvig

Niels Lindvigs fyring fra Orientering på P1 blev ledsaget af et ”adgangs- og arbejdsforbud” fra DR, hvor han fremover ikke må vise sig uden ledelsens tilladelse, fortæller han til MediaWatch. Selv opfatter han det som en regulær bortvisning, selvom ledelsen ikke siger det lige ud.

Siden DR i sidste måned rullede den spare og økonomiplan ud, der i alt sparer og flytter 161 mio. kr., der kostede Niels Lindvig et fyringsvarsel, har den mangeårige journalist på Orientering under stor mediebevågenhed fortsat med at arbejde. I dag lukkede ledelsen så endeligt ned for Niels Lindvigs arbejde. Han stiller sig undrende overfor DR-ledelsens beslutning og kalder hele forløbet omkring sin fyring for klodset. Da MediaWatch fik fat i ham, havde han endnu ikke forladt DR Byen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs