MediaWatch

Global: Time-chef vil bygge den næste Facebook

Ny digital-chef hos Time Inc. udfordrer sine chefer til at satse på iværksætteri, Yahoo genopliver lukket kult-komedieserie, Minnesota-mogul lukker avishandel.

Time Inc-chef vil bygge den næste Facebook

Det nyligt selvstændige Time Inc. kan frit fokusere på fremtiden, efter at være blevet udskilt af Time Warner. Det benytter vicedirektør for digital, M. Scott Havens, til at skrue ambitionerne i vejret. Overfor The Guardian lufter han tanker om, at Time Inc. ved siden af de hæderkronede magasiner som Time, Sports Illustrated og People skal turde at hente talentfulde iværksættere ind i selskabet og give dem rum til at udtænke ideer, der kan blive til det næste LinkedIn, den amerikanske webshop eller Facebook. Havens blev hentet til Time Inc. i marts, og han mener, at det er på tide at gøre op med, hvad han kalder den gamle ”kirke og stat”-tilgang til journalistik og udvide mediebegrebet. Dermed udfordrer han også sine chefer og siger til The Guardian: ”Hvis de ikke er med på den, så må vi hente nogle nye folk ind”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs