MediaWatch

Trane: Injurier bør være straffesager

Det skal være muligt at få politiets hjælp til at efterforske sager om urigtige historier, mener Venstres medieordfører, Ellen Trane Nørby, der vil diskutere emnet i den aktuelle arbejdsgruppe. Hun afviser, at Se og Hør-sagen bliver løftestang for generelle medieetiske stramninger.

Folketingets Kultur- og Retsudvalg kræver, at regeringen strammer tøjlerne om medierne i lyset af Se og Hør-sagen. Ifølge en beretning om sagen, der er offentliggjort i dag, skal en arbejdsgruppe under kulturudvalget sammen med repræsentanter for mediebranchen se på tiphonorarer, erstatninger for bagvaskelse og krænkelse af personfølsomme oplysninger og på strafniveauet for medier, der har bragt urigtige oplysninger.

Derudover giver opdraget plads til, at arbejdsgruppen kan diskutere andre relevante emner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs