MediaWatch

Danske Louise Roug er ny redaktør på Mashable

Danske Louise Roug bliver Mashables første redaktør for globale nyheder nogensinde. Hun har tidligere været udenrigsredaktør på Newsweek og The Daily Beast. 

Når teknologimediet Mashable fremover dækker den igangværende krise i Ukraine, kidnapningen af de nigerianske skolepiger eller sagen om Edward Snowden vil det være en dansk redaktør, der står for dækningen. Danske Louise Roug er nemlig blevet ansat som Mahables første global redaktør, oplyser Mashable i en pressemeddelelse.

"Over de sidste par år har vi set, at det digitale er blevet en stor, drivende kraft i formen og forandringen af begivenheder over hele verden. Louises erfaring og viden vil hjælpe Mashable til at fortsætte med at dække vigtige sager og emner, der er de mest vigtige for vores globale, forbundende publikum," udtaler Jim Roberts, journalistisk chefredaktør på Mashable.

Louise Roug har tidligere været udenrigsredaktør på Newsweek og The Daily Beast. Her stod hun i spidsen for den internationale dækning, bl.a. historierne om det arabiske forår, tsunamien i Japan og hacking-skandalen i England.

i 2010 udgav hun bogen "Hvad der ikke slår dig ihjel" om sin vej fra Danmark til Los Angeles Times og videre derfra til Bagdads krigszone, som i årene 2004 og 2007 dækkede fra Los Angeles Times.

I fem måneder i 2012 var Louise Roug vært og redaktør på Radio24syv-programmet Globus.

Mashable blev stiftet i 2005 og har hovedkontor i New York. Mediet har ifølge dem selv 34 mio. unikke brugere fordelt over hele verden og 16 mio. følgere på de sociale medier.

Mere fra MediaWatch

TV 2 Play runder 1 mio. abonnenter

TV 2 er nået et skridt nærmere sit 2025-mål om at nå 1,3 mio. abonnenter på streamingtjenesten TV 2 Play. Fokus hos den statsejede tv-station ligger i de kommende år på indholdsinvesteringer og digital udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs