MediaWatch

Global: Bezos-penge giver ansættelsesboom på Washington Post

Amazon-stifter Jeff Bezos opkøb af WaPo har endnu ikke smidt medarbejdere på porten til fordel for robotter, underholdningskæmper flokkes om Youtube-fabrikker, og vækst-bagmand forlader Buzzfeed midt i successen.

Jeff Bezos, Amazon-stifter og Washington Post-ejer.

Bezos-penge giver ansættelsesboom på Washington Post

Hvis nogen troede, at Amazon-stifter Jeff Bezos opkøb af Washington Post betød, at algoritmer og anden teknologi ville smide medarbejderne på porten, så tager man fejl. Sådan er det i hvert fald ikke gået indtil videre, hvis man skal tro en intern mail fra redaktøren Tracy Grant, som Huffington Post har opsnappet. I 2014 er der således på nuværende tidspunkt ansat 50 nye medarbejdere, selvom der også har været en vis afgang, da stjernebloggeren Ezra Klein forlod Washington Post og tog flere medarbejdere med sig til Vox. De nye medarbejdere er placeret, så de kan understøtte ønsket om at vokse digitalt, og mange er derfor kommet til i design- og udviklingsafdelingerne, skriver Huffington Post. Der bliver dog også satset redaktionelt, og avisen har lige nu tre reporter-stillinger slået op på finansredaktionen og en stilling, der skal dække techbranchen i Silicon Valley.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs