MediaWatch

Global: Vogue-udgiver flytter ind i World Trade Center

Magasinkæmpen Condé Nast bliver en af de helt tunge lejere i den nye One World Trade Center-bygning, BBC-chef kæmper mod licensnedskæringer, og The Guardian går rettens vej for at offentliggøre Prins Charles' breve til ministre.

Foto: Wikimedia Commons

Vogue-udgiver får kontor i nyt World Trade Center

Magasin-udgiveren Condé Nast, der står bag højtprofilerede magasin-udgivelser som Vogue, GQ, Vanity Fair, The New Yorker og Wired, er klar til at flytte ind i den nye World Trade Center 1-bygning. Condé Nast bliver en af hovedlejerne på den prestigefyldte adresse på Lower Manhatten med en lejekontrakt til en værdi af to mia. dollars. Det skriver Capital New York. Magasinimperiets flytning til USA's højeste bygning ses som en cementering af et boom af medievirksomheder, der er rykket ind på det dyre Syd-Manhattan. 600 techvirksomheder samt udgivere som HarperCollins, The Village Voice og American Media Inc. er inden for de seneste år også rykket ind i området.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs