MediaWatch

Global: Yahoo opsluger Tumblr

Yahoo overtager blog-tjenesten Tumblr, Amerikanere omfavner video on demand, Finland undgik journaliststrejke, og Britiske medier klager over skadet forhold til kilder...

Yahoo-direktør Marissa Mayer håber at kunne parre netmediets egne lidt ældre brugere med de unge energiske bloggere på tjenesten Tumblr. Det skal gøre det mere attraktivt at reklamere hos Yahoo. Prisen: 1,1 milliarder dollars. Nyheden om opkøbet af start-uppen sendte samtidig en skræk for store omvæltninger gennem Tumblrs inkarnerede brugere. Marissa Mayer lover dog at lade være med at ændre for meget på tjenesten, skriver Financial Times.

Finsk journaliststrejke afblæst

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs