MediaWatch

Politiken Plus ændrer betegnelser på varer der fejlagtigt blev betegnet som bæredygtige

Afdelingschefen for Politiken Plus troede indtil for nylig, at leverandørerne af varerne havde ansvaret for, hvordan varerne blev beskrevet. Nu er det nødvendigt med en oprydning for at sikre, at varerne er deklareret korrekt.

Foto: Jens Hartmann

Politiken Plus har i de seneste måneder været i gang med en oprydningsproces på Politiken Plus’ webshop, hvor en række produkter fejlagtigt er blevet betegnet som bæredygtige.

Det skriver Sustain Report.

Kit Lyngaa, der er afdelingschef for Politiken Plus, siger til mediet, at teksterne er blevet skrevet af samarbejdspartnere, og at hun indtil for nylig troede, at det var leverandørerne og samarbejdspartnerne, der havde ansvaret for, hvordan varerne blev beskrevet.

”Der er vi så blevet opmærksom på, at vi har et ansvar for at sikre, at det som de skriver er korrekt. Derfor har vi skrevet ud, at vi har behov for, at de gennemgår alle tekster for at kunne dokumentere, hvad de rent faktisk gør, når de skriver, at de er økologiske, eller grønne eller bæredygtige,” siger hun til mediet.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs