MediaWatch

TV 2 udpeger ny redaktionschef på Business-redaktion

Journalistisk chef på TV 2 får med ny titel som redaktionschef til opgave at profilere og skærpe erhvervsjournalistikken på TV 2 yderligere.

Ricky Balle bliver redaktionschef på TV 2's erhvervsredaktion. | Foto: TV 2

Ricky Balle, 34, er udpeget som ny redaktionschef på TV 2’s Business-redaktion. Det oplyser TV 2 på sin hjemmeside.

Den nye redaktionschef er hentet internt fra en stilling som journalistisk chef med ansvar for den daglige journalistik på tværs af stationens platforme. Med den nye stillingsbetegnelse følger et ansvar for at få business-stoffet til at træde tydeligere frem.

”Ricky Balle er en fagligt dygtig og meget vellidt journalistisk chef, der kender TV 2 som sin egen bukselomme. Han er derfor den helt rette til at udvikle Business, så redaktionen i fremtiden vil fylde endnu mere i alle afkroge af TV 2. Først og fremmest til gavn for vores seere og brugere,” siger nyhedschef, Jacob Kwon.

Ricky Balle overtager posten fra Mads Hey, som ifølge TV 2 selv har valgt at stoppe som redaktionschef, men vil fortsætte som redaktør.

”Jeg ser frem til sammen med redaktionens dygtige journalister at lave kritisk, konstruktiv erhvervsjournalistik, der er relevant for danskerne fra Varde til Valby. I et tæt samarbejde med resten af TV 2, tror jeg på, vi kan sætte store aftryk på nyhedsdagsordenen på et tidspunkt, hvor økonomien er mere uforudsigelig, end den har været i rigtig mange år,” siger Ricky Balle.

Han tiltræder sin nye stilling i august efter endt barsel.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs