MediaWatch

Norlys indgår aftale med nordvestjysk fibernet

44.000 husstande i Thy og på Mors får adgang til løsninger fra blandt andet Stofa og Boxer som følge af en ny aftale mellem det nordvestjyske energiselskab Thy-Mors Energi og Norlys.

Direktør i Opennet, Henrik Møller Nielsen (tv.), Lars Thorup Nielsen, der er fiberchef i Thy-Mors Energi, og Gert Rieder (th.), direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys Digital. | Foto: Norlys/PR

I løbet af 2022 vil godt 44.000 andelshavere hos Thy-Mors Energi få adgang til løsninger fra Norlys gennem deres fibernet.

Det er resultatet af en ny aftale mellem parterne, oplyser de i en pressemeddelelse.

"Behovet for hurtigt og stabilt internet vokser, og det er vigtigt for forbrugerne, at de kan vælge frit mellem flere udbydere. Derfor er det også en høj prioritet for os at indgå nye aftaler som denne med Norlys," udtaler Lars Thorup Nielsen, der er fiberchef i Thy-Mors Energi, i meddelelsen.

Adgangen til det nordjyske fibernet sker gennem brancheplatformen Opennet.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie, ITWatch.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs