MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Døds- og bombetrusler mod Loud, ny radiosatsning i Jysk Fynske Medier, datajournalistik og nye kvartalstal har udgjort rammen for denne uge i mediebranchen. Få overblikket her.

Endnu en sommeruge er ved at gå på hæld, og selvom weekendvejret helt sikkert kalder på en tur til den lokale isbod og badestrand, kan du måske lige nå at bruge to minutter på at blive opdateret på de vigtigste mediehistorier i ugens løb. De kommer her.

Vi begynder med de trusler, som Loud og radioens digitale direktør, Rasmus Mark Pedersen, har modtaget. Onsdag skrev Rasmus MP, som han bliver kaldt, på Twitter, at han i weekenden havde modtaget dødstrusler fra en krypteret mail. Senere lød det fra radioens kanaldirektør, Ann Lykke Davidsen, at der samtidig var tikket en bombetrussel ind mod radioens tidligere lokaler på Christianshavn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs