MediaWatch

A4 Medier-formand forventer journalistisk kvalitet og abonnementsfokus fra ny direktør

Det strategiske kursskifte i retning af større vægt på abonnementsindtægter skal fortsætte hos A4 Medier under ny direktør, lyder det fra selskabets formand. Den nye direktørs fortid i fagbevægelsen er en fordel i den "samlede bagage", men har ikke været udslagsgivende for ansættelsen.

Foto: Screenshot fra A4 Overenskomst

Når Kristian Madsen fra 1. maj stiller sig i spidsen for A4 Medier som adm. direktør og ansv. chefredaktør, så skal han være garant for journalistisk kvalitet og en fortsat udvikling af medieselskabet, så det får mere vægt på abonnementsforretningen. Sådan lyder nogle af sigtelinjerne fra Michael Jacobsen, bestyrelsesformand for A4 Medier og sekretariatschef hos Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Den kommende direktør kommer til A4 Medier efter ti år hos Politiken. Det er bl.a. erfaringer derfra, som Michael Jacobsen forventer, at Kristian Madsen kan bidrage med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs