MediaWatch

Tidligere Cavling-vinder modtager jubilæumspris

To enmandshærer og en dokumentar fra internettets mørke afkroge er blandt vinderne af årets publicistpriser. "Publicistprisen gives for en karrieres indsats – og det er det i allerhøjeste grad for ham," siger formand.

"Han begyndte med at skrive om miljø, fordi dengang han begyndte, kaldte man det ikke klima. Efterfølgende har han været langt foran alle," siger formand for Publicistklubben Reimer Bo Christensen om vinderen af Publicistprisen. | Foto: Finn Frandsen

Det var en "enmandshær", der eksisterede "længe før klima blev mainstream", som fredag aften modtog Publicistklubbens jubilæumspris 2020.

Æresbevisningen gik til journalist, tidligere chefredaktør på Information og forfatter Jørgen Steen Nielsen, som samtidig modtager en pengepræmie på 25.000 kroner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs