MediaWatch

Ny webtv-kanal vil hjælpe iværksættere på vej

Jonathan Løw står bag ny online tv-kanal med fokus på iværksætteri. Talkshow er første skud på stammen, og mere indhold kan komme til.

PR
Jonathan Løw Foto: PR

Danskere med iværksætterdrømme har mulighed for at få svar på deres spørgsmål om iværksætteri, når tv-kanalen Listen Louder går i luften. Det sker mandag den 6. marts.

Bag tv-kanalen står Joachim Løw, der har flere iværksætterprojekter bag sig.

"Tanken bag den nye tv-kanal på nettet er at producere indhold, som har interaktivitet og iværksætteri i højsædet. Første skud på stammen er et talkshow-format, der til at begynde med sendes live via Facebook. Målet med talkshowet er på en hyggelig og interaktiv måde at hjælpe så mange danskere som muligt videre med deres idéer," udtaler Jonathan Løw i en pressemeddelelse.

Jonathan Løw, som selv har en baggrund i iværksætteri og investering, indtager værtsrollen for talkshowet Listen Louder Live. Her vil han dele scenen med en gæstevært. Blandt gæsteværterne er Lea Korsgaard, stifter af Zetland, og tv-vært og iværksætter Morten Resen.

Talkshowet bliver sendt på Facebook Live. Den kanal er valgt for at spare på omkostningerne. På længere sigt vil Listen Louder også sende indhold ud på andre platforme såsom Youtube og i andre formater. Blandt andet er podcasts på tapetet.

Tv-kanalen og talkshowet har premiere den 6. marts klokken 15. Første gæstevært bliver personlig træner og livstilsblogger Cecilie Lind.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere