MediaWatch

Altinget får fondsstøtte til ny vidensportal

Tuborgfondet stiller med 550.000 kr. til nyt videnscenter på Altinget.

PR/Altinget/Lars Helsinghof
Rasmus Nielsen, chefredaktør, Altinget. Foto: PR/Altinget/Lars Helsinghof

Altinget opretter en vidensbank under navnet Civilsamfundets Videnscenter med støtte fra Tuborgfondet. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Banken bliver en del af Altinget-portalen Civilsamfundet og bliver gratis for alle og enhver. Indholdet kommet til at bestå af erfaringer og viden fra aktører i civilsamfundet.

"Civilsamfundets Videnscenter er en ny sektion, vi forventer os meget af. Civilsamfundet spiller en stadig vigtigere rolle i vores demokratiske samfund. Mellem de offentlige myndigheder og de private virksomheder. Og vi vil gerne være med til at sikre, at organisationerne kan bidrage så kompetent som muligt til glæde for os alle," udtaler Rasmusen Nielsen, Altingets chefredaktør, i pressemeddelelsen.

Tuborgfondet bidrager med 550.000 kr. Pengene skal dække udvikling og drift af vidensbanken frem til efteråret 2018. Videnscenteret bliver lanceret i april

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere