MediaWatch

Egmont præsenterer nyt blogunivers

Native advertising er i fokus hos nyt blogunivers, der sigter efter at have 25 bloggere i løbet af 2017.

Foto: Screenshot fra storyplanes.dk

Storyplanes er navnet på et nyt blogunivers fra Egmont Creative Marketing, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Blogsitet er udelukkende fokuseret på native advertising og sponsoreret indhold. I første omgang er 11 bloggere tilknyttet Storyplanes, der blandt andet vil beskæftige sig med emnerne mode, bolig og karriere.

"Vi har skabt et stærkt alternativ til de eksisterende bloguniverser, hvor vi både tilgodeser både læsere og bloggere. Vores mål er at give en langt bedre læseoplevelse og højere trafik, som gavner både læsere og annoncørerne," udtaler Marcus Brandt, production manager hos Egmont Publishing, i pressemeddelelsen.

Blandt Storyplanes bloggere er dem, der hidtil har leveret blogs til Eurowoman.dk. De bliver flyttet med over på det nye site.

Målsætningen er at nå op på 25 bloggere i løbet af 2017.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs