MediaWatch

Danske medier kalder til digitalt topmøde

JP/Politiken og Danske Medier står bag europæisk konference i København næste år sammen med international dagbladsorganisation.

PR/Facebook
Foto: PR/Facebook

Fremtidens digitale indtægtsstrømme og online abonnementsmodeller er nogle af temaerne, når JP/Politikens Hus og Danske Medier til næste år byder europæiske medier velkommen til en konference i København. Det sker i samarbejde med den internationale dagbladsorganisation Wan-Ifra.

Arrangementet finder sted 24.-26. april 2017, og 300 deltagere fra 30 forskellige lande ventes at komme til København i anledning af konferencen, skriver Wan-Ifra i en pressemeddelelse.

De tre hovedtemaer bliver fremtidens online abonnementsmodeller, mediernes tilbageerobring af annoncemarkedet og muligheder for at skabe nye indtægtsstrømme.

Online-annoncemarked gik tilbage i tredje kvartal

Fransk avis skruer bissen på over for adblock-brugere

Prognose: Svag vækst på reklamemarkedet i 2017

JP/Pol skruer op for programmatisk satsning

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere