MediaWatch

Snapchat rygtes på børsen først i det nye år

Det sociale medie arbejder på en børsintroduktion, der værdisætter den app-baserede beskedtjeneste til 25 mia. dollar ifølge Wall Street Journal.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

2017 kan blive skudt i gang med en børsintroduktion af det fremadstormende sociale medie Snapchat, skriver Breakit med henvisning til Wall Street Journal.

Rygterne om Snapchats skridt ud på markedet har længe svirret. Ifølge den amerikanske avis arbejder moderselskabet Snap nu på en børsnotering, der kan ske allerede i marts, og som værdisætter beskedtjenesten, der har vundet brugere og udbredelse ved snapshot-beskeder, der forsvinder igen efter kort tid, til 25 mia. dollar, svarende til 167 mia. kr.

Det er betydeligt mere end den seneste vurdering af app'ens værdi, der i maj blev sat til 17,8 mia. dollar, ca. 119 mia. kr.

Selvom det ifølge Wall Street Journal langt fra er sikkert, at Snapchat når en børsnotering så tidligt i 2017 og til den høje pris, vil det blive den største virksomhed, der gør sin entré på børsen i USA siden 2014, hvis introduktionen sker som planlagt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs