MediaWatch

Snapchat rygtes på børsen først i det nye år

Det sociale medie arbejder på en børsintroduktion, der værdisætter den app-baserede beskedtjeneste til 25 mia. dollar ifølge Wall Street Journal.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

2017 kan blive skudt i gang med en børsintroduktion af det fremadstormende sociale medie Snapchat, skriver Breakit med henvisning til Wall Street Journal.

Rygterne om Snapchats skridt ud på markedet har længe svirret. Ifølge den amerikanske avis arbejder moderselskabet Snap nu på en børsnotering, der kan ske allerede i marts, og som værdisætter beskedtjenesten, der har vundet brugere og udbredelse ved snapshot-beskeder, der forsvinder igen efter kort tid, til 25 mia. dollar, svarende til 167 mia. kr.

Det er betydeligt mere end den seneste vurdering af app'ens værdi, der i maj blev sat til 17,8 mia. dollar, ca. 119 mia. kr.

Selvom det ifølge Wall Street Journal langt fra er sikkert, at Snapchat når en børsnotering så tidligt i 2017 og til den høje pris, vil det blive den største virksomhed, der gør sin entré på børsen i USA siden 2014, hvis introduktionen sker som planlagt.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs