MediaWatch

Ung medievirksomhed får millionindsprøjtning

Newsio får tilført millionbeløb og har blikket rettet mod Europa og Mellemøsten.

Newsios to stiftere, Sillas Poulsen (tv) og Thomas Heltborg Juul. | Foto: PR

Medievirksomheden Newsio har fået 4,5 mio. kr. i ny kapital fra venturekapitalfonden Seed Capital og andre investorer. Det skriver Finans.

Newsio blev stiftet i 2014 og startede ud med at levere en nyhedsaggregator og har udvidet forretningen til employee advocacy, hvor en virksomheds medarbejdere tænkes ind i markedsføringen af en virksomhed.

"Vi har med denne investering en unik mulighed for at styrke vores position i Europa. Ved at rykke hurtigt nu, forventer vi, at kunne indtage væsentlige markedsandele," siger Newsios stifter og adm. direktør, Thomas Heltborg Juul, til Finans.

Newsios plan er at satse på Europa og Mellemøsten, mens selskabet vil gå uden om USA.

I ejerkredsen er også Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen, der sidste år købte 20 pct. af Newsio.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs