MediaWatch

Dagens.dk indgår overenskomst med DJ

"Et vigtigt skridt på vejen til at aftaledække nye digitale medier," skriver Journalistforbundet.

Syv medlemmer af Dansk Journalistforbund på Dagens.dk får nu en overenskomst. Det oplyser Journalistforbundet på sin hjemmeside.

"Overenskomsten minder om andre DJ-overenskomster. Basislønnen er på 26.000 kr., der fremadrettet reguleres med samme procentsats som den såkaldte skalaløn på Fællesoverenskomsten. Personligt tillæg forhandles ved ansættelsen og derefter en gang årligt," skriver forbundet i sin meddelelse.

Ifølge DJ's forhandlingskonsulent Henrik Bruun er ambitionen med aftalen, at den skal være indgang til lignende tiltag med andre netmedier.

Aftalen blev indgået onsdag i DJ's overenskomst- og aftaleudvalg og tæller desuden pensionsordning, fem feriefridage, fri med løn på børns første sygedag samt barselsordning og mulighed for efteruddannelse mm.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs