MediaWatch

TV 2 vil levere skræddersyede nyheder på mobilen

En ny udgave af TV 2’s nyhedsapp giver brugerne mulighed for at følge de nyheder, der interesserer dem mest.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Uanset om man brænder for at følge med i det politiske spil på Christiansborg eller er sportsentusiast med forkærlighed for fodbold, vil TV 2 forsøge at ramme brugernes kerneinteresser med en redesignet udgave af sin nyhedsapp.

Tv-kanalen har for nylig lanceret den opdaterede nyhedsapp, hvor brugerne har mulighed for at bestemme, hvilke stofområder de vil modtage såkaldte push-beskeder om. Det drejer sig om 14 forskellige emneområder – lige fra politik og business til trafik og vejret.

”Vi har gjort det lettere for brugerne at navigere rundt mellem platformene, og samtidig har vi lyttet til brugernes ønske om at modtage mere målrettede push-beskeder. Baseret på brugernes input har vi opdelt vores indhold i en række nye og mere logiske kategorier, som man kan til- eller fravælge,” siger TV 2’s digitale direktør Anders Blauenfeldt i en pressemeddelelse.

I den tidligere udgave af nyhedsappen var det kun generelle breaking-nyheder, som blev sendt ud som push-beskeder.

Udover muligheden for at tilpasse indholdet til brugernes interesseområder, har nyhedsappen også fået en visuel overhaling, så dens design fremstår identisk med udseendet på hjemmesiden tv2.dk.

Ifølge TV 2 er nyhedsappen Danmarks største med 17 mio. månedlige besøg fra ca. en halv million forskellige enheder.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs