MediaWatch

Bonnier-ejet børnespils-app solgt til Canada

Den svenske mediekoncerns investeringsselskab sælger selskab bag børnespils-app til canadisk underholdningskoncern.

Den svenske mediekoncern Bonnier sælger for et uoplyst beløb børnespils-appen Toca Boca til den canadiske legetøjs- og underholdningskoncern Spin Master. Det meddeler Bonnier i en pressemeddelelse.

Bonnier har ejet Toca Boca gennem investeringsselskabet Bonnier Growth Media. Toca Boca udvikler apps til børn, og de apps er siden selskabets start for fem år siden blevet downloadet 140 mio. gange.

"Som ejere er vi stolte af at have bidraget til et lysende startup inden for rammerne af en 200 år gammel medievirksomhed. Når Toca Boca nu er ved at tage næste skridt, er det forretningsmæssigt det rette for Bonnier at videregive stafetten til en ny ejer, som har sin base der, hvor Toca Boca ønsker at vokse både produktmæssigt og geografisk," udtaler Ulrika Saxon, adm. direktør i Bonnier Growth Media, i meddelelsen.

Salget kommer ikke som en stor overraskelse. I sommer forlød det i svenske Dagens Industri, at Bonnier havde sat selskabet til salg. Dengang vurderede kilder over for Dagens Industri, at Toca Boca's har en værdi på mellem 500 mio. sek. og en milliard svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs