MediaWatch

Tidligere DR-vært skal lave program til Sony

Sony har hyret tidligere radio- og tvvært på DR til at lave program om folk, der spiller computerspil. Programmet vises udelukkende på Facebook og Youtube.

Sara Frost (tv.) var i 2013 medvært på programmet "Dårligt Nyt" med Anders Lund Madsen (i midten) og Frederik Linde (th.). | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Den tidligere radio- og tvvært på DR Sara Frost skal lave et nyt talkshow sammen med Sony. Det skriver Børsen.

Programmet får navnet "Alle gamer" og bliver et slags talkshow med kendte personer, mens de spiller Plystation. Målet er at gøre op med præmissen om, at folk, der bruger meget tid på computerspil, er asociale.

26-årige Sara Frost er idekvinden bag programmet, der kun udkommer på Facebook og Youtube.

"Jeg har haft idéen i længere tid, men har også sagt nej til at lave det tidligere. Der er en tid for det hele, og jeg kan se, at det så småt lykkes ude i markedet, og helt lavpraktisk ser jeg ikke selv almindeligt tv. Og jeg ved, mange andre på min egen alder heller ikke gør det," siger Sara Frost til Børsen.

Først afsnit af "Alle gamer" bliver sendt på onsdag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs