MediaWatch

Digitalt bureau hyrer tidligere Aller-profil

Tidligere Msn.dk- og Aller-chef skal styrke og opbygge digitalt bureaus relationer i mediebranchen

Det digitale bureau Adapt har ansat Jesper Lyngbye, som har en fortid som digital chef i Aller, som ny client director, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ansættelsen af Jesper Lyngbye sker for at opruste bureauets nuværende, men også fremtidige relationer til mediebranchen.

"Drupal-platformen er meget udbredt i mediebranchen, og som Danmarks største Drupal-hus giver det Adapt en rigtig god positionering på markedet, og derfor var denne satsning helt naturlig for os - dertil med Jespers erfaring fra bl.a. Aller, hvor han var ansvarlig for at implementere Drupal, ja, det gør os endnu stærkere," udtaler adm. direktør i Adapt, Kresten Wiingaard, i meddelelsen.

Jesper Lyngbye kommer fra en stilling som adm. direktør hos iværksætterselskabet Antesy, som opererer inden for fantasy sportsspil-geren. Inden da var han ansat som executive producer i Microsofts msn.dk. Han forlod dog stillingen efter få måneder. Inden da var han fire år i Aller Media som chef for digitale medier og digital forretning.

"Helt simpelt ser jeg særligt frem til at producere nogle fede, kreative løsninger, der skaber værdi for kunderne. Samtidigt vil jeg arbejde ihærdigt for at skabe maksimal potentialedyrkelse for kunderne ved hjælp af dataindsamling og brugerinvolvering. Adapt sælger ikke kun en teknisk udvikling, men en dynamisk proces med det bedste langsigtede resultat for øje, hvilket er helt i tråd med mit værdigrundlag," udtaler Jesper Lyngbye i meddelelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere