MediaWatch

Digitalt bureau hyrer tidligere Aller-profil

Tidligere Msn.dk- og Aller-chef skal styrke og opbygge digitalt bureaus relationer i mediebranchen

Det digitale bureau Adapt har ansat Jesper Lyngbye, som har en fortid som digital chef i Aller, som ny client director, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ansættelsen af Jesper Lyngbye sker for at opruste bureauets nuværende, men også fremtidige relationer til mediebranchen.

"Drupal-platformen er meget udbredt i mediebranchen, og som Danmarks største Drupal-hus giver det Adapt en rigtig god positionering på markedet, og derfor var denne satsning helt naturlig for os - dertil med Jespers erfaring fra bl.a. Aller, hvor han var ansvarlig for at implementere Drupal, ja, det gør os endnu stærkere," udtaler adm. direktør i Adapt, Kresten Wiingaard, i meddelelsen.

Jesper Lyngbye kommer fra en stilling som adm. direktør hos iværksætterselskabet Antesy, som opererer inden for fantasy sportsspil-geren. Inden da var han ansat som executive producer i Microsofts msn.dk. Han forlod dog stillingen efter få måneder. Inden da var han fire år i Aller Media som chef for digitale medier og digital forretning.

"Helt simpelt ser jeg særligt frem til at producere nogle fede, kreative løsninger, der skaber værdi for kunderne. Samtidigt vil jeg arbejde ihærdigt for at skabe maksimal potentialedyrkelse for kunderne ved hjælp af dataindsamling og brugerinvolvering. Adapt sælger ikke kun en teknisk udvikling, men en dynamisk proces med det bedste langsigtede resultat for øje, hvilket er helt i tråd med mit værdigrundlag," udtaler Jesper Lyngbye i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs