MediaWatch

Producenter: Investorer overser spilbranche

Producentforeningen vil have Vækstfonden på banen for at få flere investorer til at interessere sig for de danske computerspil-producenter.

Foto: Matthias Rietschel/Polfoto/AP/Arkiv

Investorerne ved for lidt om den danske spilbranche, og det hæmmer væksten, skriver Børsen.

Hos Producentforeningen forstår man ikke, hvorfor der ikke er flere, der investerer i branchen.

"Der er ingen logisk grund til, at det næste store computerspil ikke skulle komme fra Danmark. Men der mangler investorer," siger vicedirektør i producentforeningen Jan Neiiendam, der mener, at den manglende interesse både koster arbejdspladser og vækst.

Producentforeningen vil derfor have Vækstfonden på banen med en investering, der kan give branchen synlighed og være løftestang for andre investorer.

Investeringsdirektør i Vækstfonden, Rolf Kjærgaard, siger til avisen, at man er parat til at investere i spilbranchen på linje med andre brancher, og at fonden har sat gang i en analyse, der skal give mere viden om spilindustrien.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs