MediaWatch

Tilbagevendt MTG-chef: Fokus på høj vækst

MTG skal fortsat satse på selskaber med høj vækst. Frasalg giver økonomiske muskler.

Mathias Hermansson | Foto: PR

MTG frasælger flere aktiviteter, bl.a. en ejerandel i russisk CTC Media, og den øgede kassebeholdning skal prioriteres på selskaber med høj vækst, siger tilbagevendt MTG-topfigur. Det skriver det svenske medie Breakit.

De hurtigt voksende selskaber ligger i MTG-forretningsbenet MTGx, der de seneste måneder har stået bag store opkøb i esports-selskaber og Youtube-netværket Splay og investeringer i flere mindre startup-virksomheder.

Mathias Hermansson kommer til at være blandt de absolutte frontløbere i MTGx i sin rolle som arbejdende bestyrelsesformand. Han har været væk fra MTG i et halvt år tid på orlov, men vender tilbage senere på måneden. MTG sælger bl.a. sin ejerandel i CTC Media, og det giver flere penge i kassen.

"Vi styrker kassebeholdningen med forhåbentlig tæt på 1 mia. kr. I selskabet har det høj prioritet at allokere kapitalen til virksomheder med vækst," siger Mathias Hermansson til Breakit.

Hermansson nye rolle blev meldt ud i torsdag, da MTG rykkede rundt i ledelseslaget. Det betød bl.a., at den hidtidige direktør for MTGx, Rikard Steiber, forlader MTG. Arnd Benninghoff er ny direktør for MTGx, og han vil referere til Mathias Hermansson,

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs