MediaWatch

Ungdomsserie rammer Dplay til november

Discovery Networks har premiere på danskproduceret ungdomsserie om det vilde gymnasieliv.

Om få dage har Discovery Networks nye streamingtjeneste Dplay premiere på ungdomsserien "Hedensted High". Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Hedensted High, som er en danskproduceret komedieserie, har premiere på Dplay 2. november. Serien er udelukkende produceret til streamingtjenesten, hvor den kan ses gratis med indlagte reklameblokke eller uden reklamer som en del af et betalingsabonnement.

"Hedensted High" handler om det om det vilde gymnasieliv på en amerikaniseret, fiktivt jysk gymnasium. Rollelisten ræller bla. Sebastian Jessen, Thomas Ernst og Julie Zangenberg. Den produceret af Deluca Film og optaget på Tørring Gymnasium, der ligger i Hedensted Kommune. Hedensted Kommune har støttet produktionen af serien.

Dplay blev lanceret i Norge i 2014 og er indtil videre i luften i Danmark i en beta-version.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs