MediaWatch

Ungdomsserie rammer Dplay til november

Discovery Networks har premiere på danskproduceret ungdomsserie om det vilde gymnasieliv.

Om få dage har Discovery Networks nye streamingtjeneste Dplay premiere på ungdomsserien "Hedensted High". Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Hedensted High, som er en danskproduceret komedieserie, har premiere på Dplay 2. november. Serien er udelukkende produceret til streamingtjenesten, hvor den kan ses gratis med indlagte reklameblokke eller uden reklamer som en del af et betalingsabonnement.

"Hedensted High" handler om det om det vilde gymnasieliv på en amerikaniseret, fiktivt jysk gymnasium. Rollelisten ræller bla. Sebastian Jessen, Thomas Ernst og Julie Zangenberg. Den produceret af Deluca Film og optaget på Tørring Gymnasium, der ligger i Hedensted Kommune. Hedensted Kommune har støttet produktionen af serien.

Dplay blev lanceret i Norge i 2014 og er indtil videre i luften i Danmark i en beta-version.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs