MediaWatch

Dansk webtv-kanal satser på bilprogrammer

En række kendte danskere fortæller om deres drømmebiler i ny programserie på dansk webtv-kanal.

Webtv-kanalen Pixel.tv er klar med en ny programserie kaldet "Forza, biler og drømme", hvor en række kendte danskere fortæller om deres drømmebiler, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Første sæson består af seks programmer, hvoraf de første fire har ernæringsekspert Christian Biz, modellerne Oliver Bjerrehuus og Sarah Louise samt komiker Simon Talbot i hovedrollerne. Programmerne sendes på Pixel.tv's egen platform.

"Ud fra min erfaring med mit arbejde på diverse tv-kanaler og produktionsselskaber er mit bud, at den her produktion har kostet 1/10 af hvad den havde kostet, hvis den var lavet for en af landets tv-kanaler og ja, der kunne helt sikkert laves mange forbedringer, hvilket egentlig også er tanken hvis det skal sendes på tv eller en streaming-tjeneste, men som det er nu og ud fra vores budget, er vi meget tilfredse med resultat, modtagelse og udbredelse af programmerne” udtaler Thomas Bense, stifter og vært på kanalen.

Pixel.tv blev stiftet 2007. Indtil nu har kanalen især satset på programmer om gaming og spilverdenen. I seneste regnskabsår, 2014/2015, kom selskabet ud med et overskud på 234.000 kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs