MediaWatch

Nordjysk medieselskab køber industri-portal

Industry Supply, som ejes af Nordjyske Medier, udvider porteføljen med netportal om industrivirksomheder.

Niels H. Carstensen (th.), koncerndirektør i Industry-Supply, overtager Industri-Nyt af de to brødre Anders Skotlander og Lasse Thomsen (tv.)

Det nordjyske medieselskab Industry Supply, som bla. står bag Licitationen, Motormagasinet og Transportmagasinet, har købt netmediet Industri-nyt fra 1. september.

Det skriver Industry Supply, som er ejet af Nordjyske Medier, i en pressemeddelelse.

Dermed kan Industry Supply føje endnu et branchemedie til paletten, som i ejer forvejen tæller 21 erhvervsmedier i Norden. Otte af dem er printmedier, mens de øvrige er brancheportaler, bla. Metal Supply, RetailNews og Building Supply.

"Vi vil gerne videreføre de tanker, der ligger bag Industri-Nyt og samtidigt integrere websitet med den måde, vi meget målrettet arbejder med industrierne, så en bredere kreds kan få glæde af det gode arbejde, der laves," udtaler Niels H. Carstensen, koncerndirektør i Industry Supply, i pressemeddelelsen.

Sælgerne af Industri-Nyt er de to brødre Anders Skotlander og Lasse Thomsen. De sælger portalen for at få mere tid til deres øvrige forretninger, LT Automation og Skotlander Spirits.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre prisen på handlen.

Industry Supply drives sammen Dansk Fagmedier, som også ejes af Nordjyske Medier, som en virksomhed. Ifølge selskabet har det en samlet omsætning på over 100 mio. kr. om året. Industry Supply udsender dagligt 150.000 nyhedsbreve.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs