MediaWatch

Svensk mediehus sender børsnyheder på Periscope

Brugerne kan nu stille spørgsmål direkte til Dagens Industris aktieanalytikere, efter mediehuset i dag har lanceret en daglig nyhedsudsendelse på Periscope.   

DR’s Johannes Langkilde gjorde live-nyhedsappen Periscope landskendt, da han under valgkampen interviewede daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) med udgangspunkt i seernes egne spørgsmål, der løbende tikkede ind på journalistens telefon under interviewet.

Nu har den den svenske erhvervsavis Dagens Industri taget mobilappen til sig og lancerer i dag en daglig livestreamet nyhedsudsendelse på tre minutter, hvor brugerne undervejs kan stille spørgsmål til bladets analytikere og kommentere på morgenens historier.

Det skriver Dagens Industri på sin egen hjemmeside. Udsendelsen har fået navnet "Börsen på 3 minuter".

"Periscope er en ny spændende platform, som passer perfekt til at komme ud med vores journalistik,” siger chefredaktør på Dagens industri, Peter Fellman, til mediets egen hjemmeside.

Periscope, som er udviklet af Twitter, har over to millioner registrerede brugerkonti. Dagens Industri bliver det første mediehus i Sverige, som sender daglige nyheder via appen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs