MediaWatch

Krak Media Group udvider med socialt sportsmedie

Det ti år gamle sociale sportsmedie, Holdsport.dk, lader fra juni Krak Media Group håndtere salget.

Det sociale sportsmedie, Holdsport.dk, slutter sig nu til Krak Media Group, som skal håndtere salget, skriver Eniro Danmark i en pressemeddelse.

Den nye samarbejdsaftale betyder, at annoncørerne får mulighed for at købe sig ind på Holdsport.dk via både direkte og programmatic-salg.

Holdsport.dk var i 2004 oprindelig et enkeltmandsprojekt, men med flere end 200.000 registrerede brugere og otte mio. månedlige sidevisninger har virksomheden nu en størrelse, der kræver en partner til annoncesalget.

”Omkring halvdelen af trafikken på Holdsport.dk er mobil, enten via mobilsitet eller vores populære app, hvor brugerne laver aftaler og udveksler informationer omkring deres hold. Så vi har brug for en partner, der kan skrue tingene rigtigt sammen under de forudsætninger, og det er jeg sikker på, at vi har fundet i Krak Media Group,” siger Frank Bjergø, ejer af Holdsport.dk, i meddelelsen.

Krak Media Group ejes af Eniro Danmark A/S, og netværket består ud over Eniros egne sites af en række partnersites, eksempelvis Rejseplanen, Boligsiden, Alletiders Kogebog, Information og FDM.

Eniro i stor omlægning: Skærer 350 stillinger 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs