Nyt blognetværk for tv-kendisser har Egmont-samarbejde i ryggen

Blognetværket Bloggers Delight knopskyder med nyt site, der samler en række reality-kendissers blogs, og med Realityportalen.dk som mediepartner.  

Reality-tv sætter nye spor i medielandskabet.

Med det nye site Blog Splash har blognetværket Bloggers Delight samlet en stribe deltagere fra diverse realityprogrammer, der vil underholde om det, seerne ikke ser på skærmen og omskrive fraklip og bag-scenen optagelser til blogformat. Det skriver Bloggers Delight i en pressemeddelelse.

Blog Splash er lanceret i et tæt mediesamarbejde med Realityportalen.dk, der i januar blev købt af Egmont og i dag er et undersite til Egmonts konkurent til Se og Hør, ugebladet Her og Nu.

"Hvorfor ikke gå sammen og udnytte de ressourcer, vi hver især har, og så sprede tingene ud på tværs af platforme. Bloggers Delight er specialiseret i hele blog-universet, og vi er dygtige til at servere nyheder på reality-fronten,” siger chefredaktør og stifter af Realityportalen.dk, Jeanet Rosenkjær Horstmann, i meddelelsen.

Ved lanceringen huser platformen 25 blogs, skrevet af navne, der har haft foden inden for i reportage- eller realityprogrammer som Paradise Hotel, Divaer i Junglen, Fristet og De unge mødre.

Blandt bloggerne er Anna Due, Geggo, Amalie Szigethy og ikke mindre end 15 medvirkende fra den igangværende sæson af Paradise Hotel, skriver Bloggers Delight.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også