MediaWatch

Ny gratis app – få mere ud af MediaWatch

Med vores nye app er du altid logget ind, du kan læse vores artikler offline, gemme til senere læsning, få breaking news på mobilen og meget mere – og så er læseoplevelsen på mobil og tablet ganske enkelt bedre.

Kære læser

Der er sket meget på vores lille MediaWatch-redaktion i St. Regnegade de seneste år. Vi har bl.a. investeret i mere journalistisk power, redesignet vores medie, redefineret vores redaktionelle identitet som et rendyrket erhvervsmedie. Men udviklingen stopper ikke her.

Vi er i løbende dialog med vores abonnenter om, hvordan vi bliver et endnu bedre medie. Mange har i den forbindelse peget på mobiloplevelsen som et område, der rummer plads til forbedringer.

Derfor har vi udviklet en ny app, som allerede nu er gratis tilgængelig til Iphone og Ipad i App Store. Inden længe er den også klar til Android.

Med den nye app er læseoplevelsen på mobilen forbedret markant, så du kan følge ordentligt med fra toget, sofaen eller hvor du ellers surfer nyheder, når du ikke sidder foran din computer – og så behøver du kun at logge ind første gang, du bruger app’en. Du kan desuden læse artikler offline, gemme til senere læsning, modtage breaking news som push-beskeder og meget mere.

Vi er ikke i tvivl om, at du vil få endnu mere glæde af dit abonnement på MediaWatch med den nye app, men prøv selv. Appen er gratis og hentes her

Tilbage er der kun at ønske god læselyst.

Anders Heering

Chefredaktør, Watch Medier

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs