MediaWatch

Disney indhold på Viaplay

Viaplay føjer en ’Disney Movies On Demand’-tjeneste til sit danske streaming-udbud via ny aftale med Disney Nordic.

Walt Disney's Robin Hood

Streamingtjenesten Viaplay lancerer til efteråret en ’Disney Movies On Demand’-tjeneste i Danmark gennem en aftale med Disney Nordic, der giver MTGx's Viaplay eksklusive distributionsrettigheder.

’Disney Movies On Demand’ bliver en del af et Viaplay-abonnementet. Dermed bliver bl.a. Disney-klassikere som Askepot og Disney's udgave af Robin Hood tilgængelige for Viaplay abonnenter.

Via en ekstra aftale med Disney Nordic vil Viaplay også tilbyde danske abonnenter populære Disney Channel serier som Violetta, Wizards of Waverly Place og Jessie.

Viaplay er langt bagefter Netflix målt på danske abonnenter, men er dog med i feltet; der er 11 pct., der abonnerer på MTG’s tjeneste ifølge en nyere analyse udført af Wilke.

Viaplay er tilgængelig via PC, Mac, Android og iOS mobiler, tablets, Smart TV, Xbox 360, PlayStation 3 og PlayStation 4.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs