MediaWatch

Ny Egmont-chef: Jeg skal samle alle web-redaktioner

Magasinhuset samler digitale redaktioner fra Hjemmet.dk til Euroman.dk under Jan Thoresen. "Man skal prøve, fejle og justere. Og det er meget lettere at gøre samlet," siger han

Foto: MALENE TROCK HEMPLER

Egmont samler nu redaktionerne bag alle sine danske magasin- og blad-sites under Jan Thoresen, der til oktober tiltræder en nyoprettet stilling som digital chefredaktør.

Journalister og redaktører for bl.a. Euroman.dk, Altfordamerne.dk og de øvrige Egmont-sites, der indtil nu har arbejdet som separate enheder, fremover skal arbejde i en fælles redaktion, der tilsammen vil tælle 15 - 20 mand.

"Jeg skal lede alle de journalister og redaktører, der arbejder med web på indholdssiden. Tanken er, at man kan få meget ud af at samarbejde og lære af hinanden; det gælder både, hvordan man skriver de gode historier, distribuerer dem og øger trafikken," siger Jan Thoresen, der kommer fra en stilling som leder af Egmont-sitet Klikk.no.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs