MediaWatch

WiMP går efter de kræsne musiknydere

WiMP ser potentiale i voksne abonnenter, der elsker klassisk musik og jazz, men kræver at lydkvaliteten lever op til musikkens krav, siger dansk direktør, der afviser at Spotify er konkurrent.

Det børsnoterede Aspiro, der ejer den norske musikstreamingtjeneste WiMP, har rejst et kapitaltilskud på mellem 60-70 millioner danske kroner, som skal gå til at styrke WiMPs vækst og nye tiltag.

Wimps danske direktør Morten Remmer kan imidlertid ikke uddybe, hvorledes emissionen i det børsnoterede selskab gavner den danske forretning, heller ikke abonnementsbasens aktuelle beskaffenhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs