MediaWatch

'Watz Me Now' har fået 1000 prøve-seere

Det nye danske streaming-tv tilbud, Watz Me Now, har været til rådighed i 15 dage, og 1000 husstande har taget imod et gratis prøveabonnement. Målet er 30-40.000 betalende.

Det nye danske streamingtilbud Watz Me Now har tiltrukket 1000 prøveseere i løbet af de 15 dage, tilbuddet har været til rådighed for husstande med appetit på alternativ tv-modtagelse.

”Alle kan prøve os gratis i én måned, og det gør 1000 husstande lige nu. Det er tilfredsstillende, for vi har ikke brugt ret mange penge på markedsføring, men fra den 3. marts, ser vi, hvor mange bliver betalende kunder,” siger direktør Lars Christiansen, Watz Me Now.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs