MediaWatch

Boliga.dk går ind i interiør-site

Boligportalen Boliga.dk, der er ejet af Euroinvestor, køber en del af Iboligen.dk, der har fokus på indretning og interiør.

Interiør-sitet Iboligen.dk får ny partner og medejer i form af Euroinvestors boligportal Boliga.dk.

Det skriver sitet i en pressemeddelelse.

Iboligen.dk er specialiseret i indretning og interiør og baseret på at samle boligkataloger fra en stribe møbelproducenter, designvirksomheder, køkken- og badeksperter.

Ifølge pressemeddelelsen har sitet, der blev lanceret sidste år, 40.000 besøgende om måneden. Det tal skal Boliga.dk's trafikmotor øge. Ambitionerne er høje - Iboligen.dk skal vokse og blive Skandinaviens største site for boliginspiration, lyder det i pressemeddelelsen:

"I den sammenhæng er Boliga den perfekte samarbejdspartner, fordi sitet henvender sig til en stor gruppe af boliginteresserede danskere og samtidig er repræsenteret i både Sverige og Norge," siger Søren Thornberg, der står bag Iboligen.dk og tidligere har stået bag Boligmagasinet, der nu er ejet af Benjamin Medier.

Iboligen.dk blev stiftet i december 2012 af Søren Thornberg. Boliga.dk har godt 320.000 brugere (tal for september, Danske Medier Research) og er ejet af Euroinvestor, der tidligere i år købte Berlingske Medias andel på 25 pct. af boligportalen.

Berlingske sælger Boliga-andel 

Boliga-salg bremset på målstregen 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs