MediaWatch

Jyske Bank TV sender Nasdaq-nyheder fra Times Square

Den Silkeborg-baserede bank fremover vil sende nyheder fra den amerikanske finanssektor til Danmark – fra Nasdaqs studie på Times Square.

Jyske Bank indgår Nasdaq-aftale

Verdens førende teknologi-børs Nasdaq og Jyske Bank TV har indgået et samarbejde, som betyder, at Jyske Bank TV nu kan sende daglige finansnyheder, interviews og kommentarer fra Nasdaqs studie på Times Square i New York.

Det betyder, at den Silkeborg-baserede bank fremover dagligt vil sende nyheder fra den amerikanske finanssektor hjem til Danmark – fra Nasdaqs studie på Times Square i New York, skriver Jyske Bank i en pressemeddelelse.

”New York er verdens finansielle centrum og der, hvor de nye ting sker. Med Jyske Bank TV’s tilstedeværelse er ambitionen at formidle solide nyheder og inspiration fra den amerikanske finansverden hjem til investorer og medarbejdere i Danmark," siger afdelingsdirektør for Jyske Bank TV, Lasse Høgfeldt, i meddelelsen.

Jyske Bank lancerede sit ambitiøse Content Marketing-projekt 'Jyskebank.tv' tilbage i oktober 2008.

Det vakte særlig opsigt i efteråret 2011, da den tidligere tv-vært Kurt Strand blev hyret som studievært på Jyskebank.tv til at interviewe gæster i en serie på fem programmer á 25 minutter.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs