MediaWatch

Jyske Bank TV sender Nasdaq-nyheder fra Times Square

Den Silkeborg-baserede bank fremover vil sende nyheder fra den amerikanske finanssektor til Danmark – fra Nasdaqs studie på Times Square.

Jyske Bank indgår Nasdaq-aftale

Verdens førende teknologi-børs Nasdaq og Jyske Bank TV har indgået et samarbejde, som betyder, at Jyske Bank TV nu kan sende daglige finansnyheder, interviews og kommentarer fra Nasdaqs studie på Times Square i New York.

Det betyder, at den Silkeborg-baserede bank fremover dagligt vil sende nyheder fra den amerikanske finanssektor hjem til Danmark – fra Nasdaqs studie på Times Square i New York, skriver Jyske Bank i en pressemeddelelse.

”New York er verdens finansielle centrum og der, hvor de nye ting sker. Med Jyske Bank TV’s tilstedeværelse er ambitionen at formidle solide nyheder og inspiration fra den amerikanske finansverden hjem til investorer og medarbejdere i Danmark," siger afdelingsdirektør for Jyske Bank TV, Lasse Høgfeldt, i meddelelsen.

Jyske Bank lancerede sit ambitiøse Content Marketing-projekt 'Jyskebank.tv' tilbage i oktober 2008.

Det vakte særlig opsigt i efteråret 2011, da den tidligere tv-vært Kurt Strand blev hyret som studievært på Jyskebank.tv til at interviewe gæster i en serie på fem programmer á 25 minutter.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs