MediaWatch

Altinget.dk tester betaling på USA-portal

Altinget.dk sætter forsøgsvis prisskilt på det ugentlige nyhedsbrev om amerikansk politik.

Altinget.dk vil teste om portalens ugentlige nyhedsbrev om USA fremover også skal koste abonnementskroner - som de fleste af Altingets øvrige nyhedsbreve og portaler.

”Vi får nu at se, om den betydelige interesse og de mange positive tilbagemeldinger vi fik i 2012 om vores USA-dækning kan bære kommercielt," siger Altinget.dks vicedirektør Mette Rosendahl i en meddelelse.

Alle nuværende abonnenter og nye brugere får tilbudt en måneds gratis adgang. Herefter er der mulighed for at købe adgang til portalen for minimum en måned ad gangeb direkte på sitet med betalingskort.

Altinget.dk har tilknyttet udenrigskorrespondent Annegrethe Rasmussen, Washington DC til portalen. Hun har sammen med forfatter og medierådgiver Morten Bay også været den journalistiske hovedkraft bag den gratis USA-portal i 2012.

Altinget | USA udkommer hver fredag. Redaktør af portalen er Mette Laursen. Ud over Annegrethe Rasmussen vil også Marie Louise Gørvild bidrage til dækningen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs