MediaWatch

Helligt samarbejde kan vinde fornem pris

DR og Folkekirkens ”Dagens ord”-koncept er nomineret til europæisk pris for årets bedste tværmedielle online-produkt.

I de kommende dage afholdes Europas største prisfest for tv-, radio-, og online-producenter – Prix Europa – i Berlin, og her kan DR i samarbejde med Folkekirken løbe med en af stautetterne.

”Dagens ord”, som bliver produceret af DR sammen med Folkekirken, er nemlig nomineret til prisen for bedste tværmedielle online-produkt.

"Dagens ord" giver danskerne mulighed for bl.a. at høre og se præster fortolke dagens tekst, høre og læse dagens salme, få dagens velsignelser m.m. - og det både på dr.dk og folkekirken.dk og Facebook, ligesom der kan hentes som applikation til smartphones.

Dr.dk skriver, at ”Dagens ord” er udsprunget af et ønske om at formidle den kristne kulturarv i et moderne, levende og personligt formsprog, og at konceptet særligt henvender sig til den yngre målgruppe, der gerne vil have den kristne dimension med i hverdagen, men som i mindre grad gør brug af DRs tilbud af programmer, der dækker tros- og eksistensstoffet på tv og radio.

Hvorvidt ’Dagens ord’ får prisen og kåres til årets bedste europæiske tværmedielle online-produkt, afsløres på fredag den 26. oktober.
 

- TBC

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs