MediaWatch

TV 2 og Stofa i tættere samarbejde

Nyt TV 2 og Stofa samarbejde betyder, at streamingtjenesten TV 2 Play for første gang kan købes gennem en traditionel tv-distributør.

Med en ny aftale udvider TV 2 og Stofa nu samarbejdet om at udvikle nye produkter og muligheder for danske tv-seere og bredbåndskunder.

Den nye aftale betyder, at Stofas kunder for første gang kan købe adgang til TV 2's nye online tv-tjeneste, TV 2 Play, der giver adgang til alle TV 2's kanaler live og til de mest populære programmer on demand.

Hermed kan TV 2 Play for første gang købes gennem en tv-distributør.

"Dette er endnu et skridt i udviklingen af tv-teknologien med nye tilbud til de danske seere. TV 2 Play er et ekstra tilbud til dem, der vil nøjes med TV 2's kanaler blandt de mange betalingskanaler, og som samtidig vil have mulighed for at se programmerne, når det passer dem," siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2 Kanalsalg i en pressemeddelelse.

Nu også på tv
Hos Stofa er det kunder i udvalgte antenneforeninger med SmartTv, WebTv og WebTv To Go, som kan få TV 2 Play på deres computer, smartphone og tablet – og nu også på tv.

"Vi vil gøre det nemmere at være Stofa-vælger. Flere og flere ønsker øget valgfrihed og fleksibilitet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en løsning, der ud over på computeren nu også kan ses på et rigtigt tv, og som hænger sammen med deres kabel-tv-løsning," siger Michael Broch Hansen, salgs- og marketingdirektør hos Stofa  i meddelelsen.

TV 2 Play kommer til at koste mellem 39 og 99 kr. om måneden hos Stofa afhængig af, hvad kunderne i forvejen betaler for. I prisen er hovedkanalen fra TV 2 fraregnet, da kanalen allerede ligger i antenneforeningernes grundpakker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs