MediaWatch

Berlingske bekræfter: Hyldgaard stopper

Som MediaWatch tidligere i dag kunne fortælle, ændrer Berlingske Media på direktionen. Annoncedirektør Søren Hyldgaard forlader Berlingske Media efter 10 år på ledende poster forskellige steder i koncernen, bekræfter koncernen i en pressemeddelelse.

Som MediaWatch tidligere i dag kunne fortælle, ændrer Berlingske Media på direktionen.

Annoncedirektør Søren Hyldgaard forlader Berlingske Media efter 10 år på ledende poster forskellige steder i koncernen, bekræfter koncernen i en pressemeddelelse.

"Søren Hyldgaard har været en dybt engageret og fremragende spiller på det ledelseshold, som jeg satte ved min tiltræden i 2007. Han har formået at flytte sig ind i det nye digitale mediebillede på den gode måde og at omstille organisationen gennem indtil flere store omstruktureringer uden at miste fokus på, hvad der stadig har været og fortsat er vores vigtige basisforretning på print. Han er en dygtig og erfaren frontkæmper, og har derudover været en rigtig god kollega og sparringspartner i vores koncernledelse," siger adm. direktør Lisbeth Knudsen, Berlingske Media, i meddelelsen.

Hun suppleres af Søren Hyldgaard:

"Mediebranchen gennemgår en benhård periode for tiden på annonceområdet, og ikke mindst de sidste par år har været ekstremt krævende. Det har været en stor udfordring og et privilegium at være med til den store omstilling, som er sket i branchen. Et sporskifte er det rigtige for mig nu. Jeg vil arbejde på nu at omsætte de mange erfaringer, jeg har fået, i nye sammenhænge."

Søren Hyldgaard tiltrådte som annoncedirektør for Berlingske Tidende i 2002 og blev i 2006 administrerende direktør for Berlingske Lokalaviser. Siden 2007 har han indgået i koncernledelsen og varetaget opgaven som annoncedirektør for nationalt salg i Berlingske Media og siden efteråret 2011 ligeledes direktør for koncernens e-commerce aktiviteter herunder Sweetdeal.

Direktør for de nationale titler i Berlingske Media, John Kristensen, er foreløbig konstitueret fra dags dato som ansvarlig i koncernledelsen for det nationale annoncesalg og e-commerce.

- LR

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs