MediaWatch

Wimp integrerer musikanmeldelser

Streaming tone-tjenesten Wimp lancerer i dag en ny opdatering til Iphone og Ipadm, der bl.a. styrker tjenestens redaktionelle profil, skriver Wimp i en pressemeddelelse. Det betyder bl.a., at Wimp-brugere nu får mulighed for at browse gennem anmelderfavoritter fra eksterne musikmedier som f.eks. Politiken, Soundvenue, Gaffa og Berlingske.

Streaming tone-tjenesten Wimp lancerer i dag en ny opdatering til Iphone og Ipadm, der bl.a. styrker tjenestens redaktionelle profil, skriver Wimp i en pressemeddelelse.

Det betyder bl.a., at Wimp-brugere nu får mulighed for at browse gennem anmelderfavoritter fra eksterne musikmedier som f.eks. Politiken, Soundvenue, Gaffa og Berlingske.

“Vores brugere lytter i stigende grad til musik på farten. Derfor er vi glade for, at vi endelig kan tilbyde alle Wimps redaktionelle tjenester på mobilen. Det er nu muligt at gå på opdagelse i tusindvis af anmeldelser fra de største musikmedier og anbefalinger fra Wimps danske musikredaktion," siger Thor Martin Jensen, global redaktør og talsmand for Wimp Danmark i meddelelsen.

Anmelderes favoritter får en separat afdeling i den nye Wimp-version, lige som det er muligt at se seneste anmeldelser og en total popscore for et givent album.

Wimp er en del af svenske Aspiro og tilgængelig i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

- LR

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs