MediaWatch

Guardian indfører OL-fri zone

Man kan let føle, at medierne allerede summer over med nyheder om OL i London – og det er end da selv om legene først begynder i dag. Og skulle der være nogen, som ikke føler, at flere ugers intensiv dækning af alt lige fra vandpolo til brydning er sagen, så er der hjælp at hente hos den britiske avis The Guardian. Avisen gør det nemlig muligt for brugerne af Guardians hjemmeside at fravælge nyheder om legene i London.

Man kan let føle, at medierne allerede summer over med nyheder om OL i London – og det er end da selv om legene først begynder i dag.

Og skulle der være nogen, som ikke føler, at flere ugers intensiv dækning af alt lige fra vandpolo til brydning er sagen, så er der hjælp at hente hos den britiske avis The Guardian. Avisen gør det nemlig muligt for brugerne af Guardians hjemmeside at fravælge nyheder om legene i London.

Og det er faktisk ikke første gang, at avisen gør brug af denne metode. Også i forbindelse med det britiske royale bryllup sidste år mellem prins William og hustruen Kate lavede avisen en ”bryllupsfri”-knap.

Desuden har norske Dagbladet i øvrigt gjort det samme i forbindelse med terror-sagen fra Utøya.

- TBC
 

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs