MediaWatch

Stor usikkerhed inden første Facebook-regnskab

I dag fremlægger Facebook sit første kvartalsregnskab, siden selskabet tidligere på året blev børsnoteret. Ifølge markedsanalytikere kan regnskabet ende med at sende aktien enten 14 procent op eller 14 procent ned, skriver Pol.dk. ”Investorerne er nervøse, dels fordi det er det første regnskab, dels fordi virksomheden har brug for at overbevise markedet om, at den har styr på forretningen,” udtaler strategisk chef hos det amerikanske analyseinstitut TD Ameritrade, J.J. Kinahan, til Reuters.

I dag fremlægger Facebook sit første kvartalsregnskab, siden selskabet tidligere på året blev børsnoteret.

Ifølge markedsanalytikere kan regnskabet ende med at sende aktien enten 14 procent op eller 14 procent ned, skriver Pol.dk.

”Investorerne er nervøse, dels fordi det er det første regnskab, dels fordi virksomheden har brug for at overbevise markedet om, at den har styr på forretningen,” udtaler strategisk chef hos det amerikanske analyseinstitut TD Ameritrade, J.J. Kinahan, til Reuters.

Facebook-aktien har tabt hele 25 procent i værdi siden børsintroduktionen i maj. Aktien koster i dag omkring 28 dollars mod 38 dollars ved børsnoteringen.

Noget, der formentlig kan sende aktien i vejret, er, hvis der er hold i de rygter om, at selskabet vil lancere deres egen mobiltelefon.
Ifølge Bloomberg er det tilfældet, og telefonen skulle kunne ligge i forbrugernes hænder i løbet af første halvår af 2013. Facebook udvikler angiveligt sit eget operativsystem til mobilen, der dog forventes at være baseret på Android fra Google.

- TBC
 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs