MediaWatch

Hyperlokalt strandvejs-site vil vokse

Tre måneder efter lancering af det helt lokale nyhedssite, strandvejen.nu, er udgiveren godt tilfreds med en jævnt stigende trafik. Udgangspunktet var nemlig nul brugere i april. “Redaktionelt har vi flere gange opnået gennemslagskraft i andre medier - bl.a. med artikler i forbindelse med den såkaldte sex-video på Gammel Hellerup Gymnasium, der blev citeret og viderebragt af Ritzau,” siger en tilfreds Oskar Herrik Nielsen, der er ansvarshavende redaktør og udgiver.

Tre måneder efter lancering af det helt lokale nyhedssite, strandvejen.nu, er udgiveren godt tilfreds med en jævnt stigende trafik. Udgangspunktet var nemlig nul brugere i april.

“Redaktionelt har vi flere gange opnået gennemslagskraft i andre medier - bl.a. med artikler i forbindelse med den såkaldte sex-video på Gammel Hellerup Gymnasium, der blev citeret og viderebragt af Ritzau,” siger en tilfreds Oskar Herrik Nielsen, der er ansvarshavende redaktør og udgiver.

Han vil dog ikke afsløre de eksakte brugertal af konkurrencehensyn:

“Blot dette, at det er et trecifret antal personer, der dagligt kigger forbi,” siger han. Der bor kun ca 18.000 indbyggere i Hellerup, men dog 72.000 i hele Gentofte.

Strandvejen.nu drives på rene annonceindtægter.

“Projektet har givet overskud fra dag ét, takket være en håndfuld gode annoncører. Trafikken startede af gode grunde på nul, men stiger dag-for-dag. Målet er en fordobling hvert kvartal det næste år,” siger ejeren.

Hvad din businessplan - hvad med at knopskyde med flere ultralokal sites i Nordsjælland?

“Nu gælder det i første række at få flere læsere og annoncører til Strandvejen.nu, og så er det meget muligt, at jeg senere vil forsøge at åbne søstersites andre steder,” siger Oskar Herrik Nielsen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere