MediaWatch

DIF forlænger mediestøtte til sportssite

Danmarks Idræts-Forbund (DIF) forlænger produktionsstøtten til sitet On-Sport, der producerer tv-indslag med dækning af de mere usynlige sportsgrene.

Sitet On-Sport.dk har i halvandet år dækket de mindre sportsgrene, der aldrig får opmærksomhed fra broadcastere, som mest fokuserer på fodbold og håndbold.

On-Sport.dk har produceret næsten 1.400 indslag om 48 af 61 idrætsgrene under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og har således profileret nogle af de mere usynlige sportsgrene.

Nu forlænger DIF så projektperioden med yderligere to år, skriver Jyllands-Posten i følge tvnyt.com.

On-Sport.dk finansieres med 1.375 mio. kr. udelukkende af DIF. Andre medier kan gratis benytte indslagene, hvilket sker stadigt oftere. Indtil nu har man haft 95 eksterne samarbejdspartnere.

Indslagene på On-Sport bliver produceret af to videojournalister, en journalistpraktikant, topatleterne selv og de 60 specialforbund, der leverer aktuelle nyheder, skæve historier og andre highlights.

On-Sport har base i Idrættens Hus. Kanalen er blevet til i samarbejde mellem Team Danmark, Danmarks Idræts-Forbund og 60 specialforbund.  

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs