MediaWatch

Altinget.dk lancerer EU-tv

I ti tv-programmer, 'EuropaMagasinet', vil chefredaktør på Altinget.dk Rasmus Nielsen gå tæt på hurdlerne i det europæiske projekt.

Altinget.dk udvider EU-dækningen med tv-programmet 'EuropaMagasinet', hvor journalist, iværksætter og chefredaktør på Altinget.dk, Rasmus Nielsen, tjekker de største revner i den europæiske dæmning. Det skriver Altinget.dk i en pressemeddelelse.

”Selvom der gradvist kommer mere stof om EU på public service-kanalerne, dækker de det ikke tilstrækkeligt. Derfor er der her en opgave for os,” siger Mette Vindfeld Rosendahl, direktør for Altinget.dk, i meddelelsen.

De ti magasinprogrammer i serien stiller skarpt på ét EU-tema af gangen - de medvirkende tæller borgere, eksperter og politikere.

EuropaMagasinet bliver produceret af Altinget.dk og Mediehuset København og er støttet af Europa-Nævnet. Programmet kan ses her på Altinget.dk og bliver derudover sendt på DK4, Kanal Hovedstaden og Bideo.dk.

- LR

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs